Battlefront 2 -beta sai viime hetken laajennuksen

battlefront 2 beta got last minute extension

Tähtien sota: Battlefront 2 beta

Päivitys 10. lokakuuta:Älä tule koputtamaan, koska Battlefront II beeta on edelleen a-rockin.



Battlefront II: n avoimen beta-version oli tarkoitus päättyä eilen viikonlopun jälkeen, mutta EA on jatkanut toimintoa vielä kahdella päivällä. Oletan, että se hyödyntää hypeä tällä tavalla viileä Last Jedi -traileri.

Tässä on kaikki mitä tiedämme Tähtien sota: Battlefront II .

Olipa asia sitten mikä tahansa, voit silti siirtyä eteenpäin Alkuperä , lataa beeta ja pääset räjäyttämään valitsemasi Tähtien sota -aiheisen vihollisen.



Beeta jatkuu 11. lokakuuta asti klo 9.00 PDT / 12.00 EDT / 16.00 GMT / 17.00 CET tai 12. lokakuuta klo 3:00 AEDT. Kello tikittää, ystävät.

Päivitys 4. lokakuuta:Tähtien sota Battlefront II: n beta-versio on nyt saatavilla ennakkotilaajille.

Jos tilasit ennakkoon Star Wars Battlefront II: n, sinun pitäisi pystyä käyttämään beta-versiota juuri nyt, 9. lokakuuta asti. Jos et tilannut peliä ennakkoon, joudut odottamaan perjantaihin 6. lokakuuta pääsyä varten .

Pelin beta-version ollessa nyt julkaistu, yksityiskohtia on tulossa siitä, mitä koko peliin tulee. Tähän mennessä mielenkiintoisimpia ovat katsaus keisari Palpatinen kykyihin ja uutiset siitä, että pelin keskeinen kampanjahahmo, Iden Versio, voidaan pelata roistona moninpelissä .

Jos tämä ei riitä Palpatine sinulle, pelaajat ovat myös huomanneet, että pelissä on mukana ikoninen ”Sheevspin”, joka antaa sinulle oman maun yhdestä elokuvasarjan mieleenpainuvimmista hetkistä.

Valitettavasti pääsy beta-versioon näyttää hieman epäjohdonmukaiselta. Kaikilla kolmella alustalla näyttää olevan ongelmia. Origin-käyttäjille EA-yhteisön viesti sanoo 'jotkut käyttäjät, jotka ovat ennakkoon tilaaneet kauppaa tietyn ajanjakson aikana, eivät välttämättä ole automaattisesti päässeet' beta-vaiheeseen. Jos tilasit pelin ennakkoon ennen 2. lokakuuta, mutta sinulla ei ole pääsyä siihen, sinun tulee lähettää sähköpostia Alkuperätuki .

Alkuperäinen tarina, 3. lokakuuta:Star Wars Battlefront II: n avoin beta alkaa huomenna 4. lokakuuta. Olemme saaneet selvityksen siitä, milloin se julkaistaan, sekä siitä, mitä voit odottaa näkevän ennen beetan päättymistä 9. lokakuuta.

Beeta julkaistaan ​​kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe on vain niille, jotka ovat ennakkoon tilanneet pelin, olivatpa he sitten verkossa tai myymälässä. Se julkaistaan ​​huomenna 4. lokakuuta seuraavina aikoina:

  • PDT: 01:00
  • EDT: kuusitoista
  • BST: 09:00
  • CEST: 10:00

Seuraava vaihe avaa beetan kaikille muille, aloittaen perjantaina 6. lokakuuta yllä luetelluina aikoina. Se kestää maanantaina 9. lokakuuta klo 9.00 PDT (17.00 BST).

Mitä beeta antaa sinulle pääsyn, se on melko mammutti. Itse asiassa tämä on yksi suurimmista betoista, joita EA on koskaan tehnyt. Saat pääsyn Galactic Assault on Naboo -ohjelmaan, Strike-tilaan Takodanassa ja StarFighter-hyökkäys Fondorin yläpuolella. Pääset jopa Arcade-tilaan, myös Naboon, ja saat myös viisi päivittäistä haastetta, jotka tarjoavat palkintoja koko beetaversiossa.

Star Wars Battlefront II julkaistaan ​​17. marraskuuta. Voit tarkistaa sen Laitteistovaatimukset tässä.