Dead by Daylight devs julkaisee Deathgardenin pelattavassa alfassa tällä viikolla

dead daylight devs launch deathgarden playable alpha this week

kuolemanpuutarha suljettu alfa

”Vaarallisin peli” on valitettavasti liian vähän käytetty käsite digitaalisissa muodoissa. Toki, tämänhetkinen suurin genre maailmassa on ihmisten toisten pelaajien metsästys, mutta se ei ole aivan sama kuin ryhmä ihmissaalista, jolla yritetään kaventaa paremmin aseistettu metsästäjä. Onneksi Deathgarden on asetettu täyttämään aukon asynkronisella moninpelitoiminnolla, ja sillä on suljettu alfa, jonka voit (mahdollisesti) kokeilla tällä viikolla.



Katso parhaat moninpelit PC: llä .

Deathgardenilla on viisi pelaajaa joukossa nopeasti liikkuvia juoksijoita, jotka työskentelevät yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi, ja samalla kaikki paljon vahvempi, paremmin aseistettu metsästäjä metsästää sitä. Kaikki tämä tapahtuu puutarhassa, joka on menettelyllisesti luotu areena, joka on erilainen joka kerta kun pelaat ja tarjoaa uusia piilopaikkoja ja maastoa juoksijoille.

Pelin ensimmäinen suljettu alfa alkaa tällä viikolla, ja se käynnistyy 9. toukokuuta klo 11.00 PDT / 14:00 EDT / 18:00 GMT ja jatkuu päivän loppuun 13. toukokuuta. Voit kirjautua avaimiin virallinen nettisivu , koodit jaetaan vähitellen. Tämä suljettu alfa on asetettu 'testaamaan online-infrastruktuuria ja keräämään palautetta ydinpelistä'.



Lisätietoja pelistä kehittäjät Behavior Digital käyttävät suoratoistoa alfan rinnalla Twitch-kanava huomenna. Käyttäytyminen kehitti aiemmin monen pelaajan kunnianosoitusta Kuollut päivänvalossa , joten heidän asiantuntemuksensa asynkronisen moninpelin alalla on hyvin dokumentoitu.