Party Animalsin ilmainen esittely ylittää 135 000 samanaikaista pelaajaa Steamissä

free demo party animals tops 135k concurrent players steam

12. lokakuuta 2020Party Animals -demo on saavuttanut uuden samanaikaisen pelaajan huipun, 135 843 Steamissä.

Juhlat eläimet on melkein Gang Beasts - fysiikkaan keskittynyt moninpelaaja, jossa haukitat hankalasti ystäviäsi, kunnes voit pudottaa heidät lavalta. Tätä kertaa lukuun ottamatta nyrkkeilyä tekevät ihastuttavat eläimet. Se kuulostaa menestyksen reseptiltä, ​​ja toistaiseksi numerot ovat tukeneet sitä, koska Party Animalsin ilmainen demo on saavuttanut järjettömiä korkeuksia Steamissä.





Party Animals -demo saavutti samanaikaisen pelaajien määrän huipun 135 843 aiemmin tänään, as SteamDB näyttää. Se on reilusti kunnioitettavan päivittäisen huipun ohi ilmaisia ​​PC-pelejä kuten Path of Exile, ja ylittää tämän päivän huipputasot peleissä, kuten Rainbow Six Siege ja Rocket League. Se on järjetön numero esittelyn asettamiseksi, ja paljon pidemmälle kuin pelin edellinen rajoitetun ajan julkaistu esittelyjulkaisu kesäkuussa, joka saavutti huippunsa alle 8 kt.

Jos et ole vielä käynyt Party Animalsissa, tämä on viimeinen tilaisuutesi hetkeksi. Demo poistuu käytöstä 13. lokakuuta kello 10.00 PDT / 13.00 EDT / 18.00 BST. Jos haluat lyödä Steam-sivu ja pelaa sitä, sinun on tehtävä se nopeasti.

Useita Twitch-suoratoistimia, mukaan lukien suuret nimet, kuten Lirik ja xQc, ovat juhlanneet Party Animalsia huomattavasti.

YouTube-pikkukuva



Jos etsit lisää moninpelit , tiedät mihin napsauttaa.