Ilmaiset pelit: Hitman 2 Starter Pack tarjoaa sinulle ensimmäisen tason ilmaiseksi

free games hitman 2 starter pack gives you first level free

Jos olet odottanut Hitman 2: ta, IO Interactive tarjoaa jotain uutta, joka houkuttelee sinua - ilmainen maku koko pelistä, jossa annos sisältöä on jossain esittelyn ja oikean arvonnan välissä. Hitman 2 Starter Pack tarjoaa täyden pääsyn Hawke's Bayn tasolle ja Nightcall -tehtävään, joka avaa erinomaisen - lue vain Hitman 2 PC -arvostelu - täysi peli.

Hawke's Bay sijaitsee Uuden -Seelannin rannikolla, jossa on eristetty kartano. Se on pienin Hitman 2: n tasoista ja toimii osittain jatko -osassa esitettyjen uusien toimintojen opetusohjelmana, mutta se on huomattava sisältö, jossa on lukuisia keinoja tappaa luovasti asetetut tavoitteesi, ja kaikki lukituksen avaukset pitävät seuraavat pelit tuoreina.





Aloituspaketti on saatavilla tänään klo 10.00 PST / 13.00 EST / 18.00 GMT. Kaikki tason edistyminen siirtyy luonnollisesti, jos otat koko pelin. Ei ole sanaa siitä, korvaako tämä vai lisääkö se aiempaa Prologue -kokeilua, jossa oli mukana ICA Facility alkuperäisestä pelistä, joka on päivitetty Hitman 2: lle.

Joka tapauksessa, jos omistat ensimmäisen Hitmanin, voit pelata kaikkia näitä aloituspaketin tasoja jatko -osan uusilla ominaisuuksilla.

Näet mitä saat yllä olevasta trailerista.



Aiheeseen liittyviä:Tutustu PC: n parhaisiin ilmaisiin peleihin

Hitman 2 -pelaajien määrä saavutti ennätyskorkeuden - Steamin historian kuudenneksi suurimman huipun - ja ilmaisen joulutason viime vuonna, vaikka se johtui ainakin osittain kaupankäyntikortteja käyttämättömistä roboteista.