Hearthstone Battlegrounds -julkaisupäivä: milloin uutta Hearthstone-tilaa on odotettavissa

hearthstone battlegrounds release date

Milloin voit odottaa uuden automaattisen shakkipelimoodin pelaamista Hearthstone-tilassa

Hearthstone Battlegroundsin julkaisupäivä

Kanssa tonnia BlizzConin ilmoitukset tuli kuormitus uutta Hearthstone-sisältöä. Ei vain me saamme Lohikäärmeiden laskeutuminen , seuraava ja viimeinen päivitys trilogiassa, joka ympäröi E.V.I.L: n ja Explorers-liigoja, mutta uusi Hearthstone-tila paljastettiin - Hearthstonen taistelukentät .



Automaattiset shakkipelit ovat olleet valtava menestys ja jotkut suurimmista MMO: ista ovat syventyneet lajityyppiin. Voit tarkastella Teamfight Tacticsia, Dota Underlordsia ja alkuperäistä automaattista shakkia ja nähdä, että hahmot erottuvat tarinastaan ​​ja sopivat hienosti tähän strategiamuotoon. Hearthstone ei ole erilainen, ja Blizzard käyttää vakiintunutta korttipeli kastaa varpaat toiseen genreen.



Jos haluat oppia perusasiat, tutustu oppaasemme kuinka pelata Hearthstone Battlegroundsia ennen julkaisupäivää. Puhuminen Hearthstone Battlegroundsin julkaisupäivästä & hellip;

Hearthstone Battlegroundsin julkaisupäivä

Milloin Hearthstone Battlegrounds ilmestyy?Hearthstone Battlegroundsin julkaisupäivä on 12. marraskuuta 2019avoimessa beetaversiossa. Tämä on ennen seuraavaa Hearthstone-laajennusta, Descent of Dragons.



Kaikille Blizzconin osallistujille, Blizzconin virtuaalilippujen haltijoille tai pelaajille, jotka ovat ostaneet Descent of Dragons -paketin ennakkomyyntipaketin, varhainen pääsyvaihe on käytettävissä 5. – 12.11.2019.

Hearthstone Battlegrounds -julkaisuajat

Toki, joten milloin voit pelata Blizzardin uutta autobattleria? Edellyttäen, että suunnitelmat eivät ole muuttuneet sen jälkeen, kun Blizzard paljasti uuden pelintässä ovat Hearthstone Battlegrounds -julkaisuajat:

  • 10:00 PT
  • 13:00 ET
  • 18:00 GMT
  • 19:00 CET

Blizzard ilmoitti tästä Blizzconin jälkeen. Autokilpailija on käytettävissä Hearthstone-päävalikon ‘moodit’ -välilehdellä, joten etsi siellä, onko uusi tila käytössä.

Hearthstone Battlegrounds -traileri

YouTube-pikkukuva



Kuten Hearthstone Battlegrounds -trailerista näet, uusi pelitila on kahdeksan pelaajan kokemus, jossa voit pelata 24 pelattavana Hearthstone Battlegrounds -sankarina ja vaihtaa kätyreitä Bob's Tavernissa vastakkain muiden pelaajien kanssa.

Peli näyttää tällä hetkellä melko jännittävältä, mutta joudumme odottamaan Hearthstone Battlegroundsin julkaisupäivää 12. marraskuuta, jotta voimme todella nähdä uuden tilan. Onko se kuin Arena ja katkottu Hearthstone, vai epäonnistuuko se tasapainottamaan sankariensa voimia ja kortteja? Vain aika näyttää.