Tässä ovat Destiny 2 Trials -palkinnot tällä viikolla

here are destiny 2 trials rewards this week

Bungien huippu-PvP-toiminta on palannut vuorotellen, ja jos etsit lisätietoja Kohtalo 2 Kokeilupalkinnot tällä viikolla, olet tullut oikeaan paikkaan. Ennen kuin aloitat työskentelyn ylös tikkaita pitkin, haluat tietää, mihin todella työskentelet - joten tässä on erittely siitä, mitä viikoittain on saatavilla ja mitä karttaa pelaat.



Jos et ole perehtynyt Osiriksen oikeudenkäynnit , se on viikoittainen PvP-haaste, jossa ilmoitat kilpailukykyisen 3v3-eliminointikilpailun. Saat uuden saaliin kolmella, viidellä ja seitsemällä voitolla, mutta sinun on aloitettava kaikki alusta, jos kärsit kolmesta tappiosta. Vahvimmille (tai onnekkaimmille) pelaajille saat ylimääräisen palkkion virheettömästä pelistä seitsemällä voitolla ja nolla häviöllä.



Kokeilut laskeutuvat nollauksen kanssa joka perjantai klo 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST ja kestävät tiistain nollaukseen samaan aikaan. Joka viikko tarjoaa uuden sarjan palkintoja ja uuden kartan, jota voi pelata, joten tässä voit odottaa uusinta kierrosta.

Tämän viikon Osiris-kokeiden kartta onRuostuneet maat. Voit ansaita:

  • 3 voittoa:Tutkija (partiokivääri)
  • 5 voittoa:Exile's Curse (fuusiokivääri)
  • 7 voittoa:luokan kohde
  • Virheetön:jalkapanssari



Lisätietoja erinomaisesta FPS-pelit yleensä ja Kohtalo 2 erityisesti voit seurata näitä linkkejä ja pysyä kanssamme paljon enemmän.