Tässä on Destiny 2 PC: n Leviathan-raidan julkaisuaikataulu

here s release schedule

Destiny 2 PC: n julkaisuajat

On vuosi 2017, joten kun peli on ulkona, se on vasta alkua. Bungie on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​Destiny 2: n välittömälle julkaisun jälkeiselle sisällölle PC: llä. Tämä on raidan vaikein sisältö ja sen arvostustila sekä erittäin kilpailukykyinen Trials of the Nine ja Guided Games, Destiny 2: n uusi ryhmäjärjestelmä.



Destiny 2: n sponsoroima linkkibanneriOlemme tutustuneet kaikkeen muuhun, mistä voisit haluta tietää Destiny 2 PC: llä .



Tässä on kauppa. Destiny 2 julkaistaan ​​24. lokakuuta - se on tiistai. Täysi kampanja, lakot, PvP upokkaassa, kovan tilan lakot nimeltä Nightfall ja niin edelleen. Tässä on julkaisuajat kaikelle, jos menetit ne ensimmäisen ilmoituksen yhteydessä:

  • 10:00 PDT, 24. lokakuuta
  • 13:00 EDT
  • 18:00 BST
  • 19.00 CEST
  • 04:00 AEST, 25. lokakuuta

Seuraava viikko keskiviikkona 1. marraskuuta Leviatan-raid livenä - todennäköisesti myös klo 10.00 Tyynenmeren alueella. Samanlaista ajoitettua julkaisua Trials of the Nine -tapahtumalle odotetaan perjantaina 3. marraskuuta. Lopuksi tiistaina 7. marraskuuta käynnistetään Raid Guided Games ja Raid Prestige Mode. Sitten on odotettava ensimmäistä suurta DLC: tä, Curse of Osiris.



Kaikki tämä paljastettiin tänä aamuna Bungien sivusto . He antoivat myös PC-version tunnettujen ongelmien luettelon. Useimmat eivät todennäköisesti vaikuta keskimääräiseen soittimeen, ellet heiluta kolmea näyttöä tai et pidä erityisen sitovista numeronäppäimistä. Kuten aina, tarkista, että kuljettajat ovat ajan tasalla, ennen kuin aloitat, kun asiat ovat alkaneet.

Bungie ilmoitti myös, että Destiny 2: n raidalle on tulossa viikoittaisia ​​haasteita, jotka antavat sinulle taatun saaliin ja erityisen tunnuksen. He eivät aio selittää tarkalleen, mitä nämä ovat, vain kun olet epäonnistunut, joten pelaajien on tehtävä se itselleen.

Versioiden välisen massiivisen odotuksen jälkeen peli on vihdoin julkaistu pian Battle.net . Ennakkotilaa nab sinulle erän herkkuja, jos haluat niitä.