Tässä on uutta PUBG: n Sanhok-kartalla, joka palaa tänään

here s what s new pubg s sanhok map

pubg_sanhok_2

Päivitys 10. toukokuuta: PlayerUnknown's Battlegroundsin uusi Sanhok-kartta on pelattavissa tänään, ja sillä on ollut suuri päivitys edellisen kerran, kun se oli saatavilla.



Tutustu kaikkiin vinkkeihimme kuinka voittaa PlayerUnknown's Battlegroundsilla !



Kartan kaikilla paikoilla on nyt lopullinen nimi, ja ne kaikki ovat saaneet useita parannuksia, jotta ne saisivat selkeämmän ilmeen. Kehittäjät ovat myös lisänneet neljä uutta aluetta - Tambang, Lakawi, Na Kham ja Cave. Olimme aiemmin kuulleet tästä avoin luolajärjestelmä pelaajat voivat laskuvarjoon suoraan, ja sitä voi pelata myöhemmin tänään. Meillä on myös ensimmäinen kuvakaappaus, jonka näet alla.



äskettäinen päivitys aseiden tasapainoon on sovellettu, ja Sanhokissa itsessään kutee edelleen mukautuksia, kuten M16A4: n ja AKM: n suhteen lisääminen ja M416: n vähentäminen. Punaisiin vyöhykkeisiin on myös tehty muutoksia, joten nyt ne eivät yleensä näy turva-alueilla. Ehkä tärkeintä, pelaajat voivat nyt heittää omenoita aukkoalueelle.

Lisätietoja voit tarkastella täydelliset korjaustiedostot täällä .

Alkuperäinen tarina, 8. toukokuuta:PlayerUnknown's Battlegroundsin uusi kartta, joka aiemmin tunnettiin nimellä Codename: Savage, on saanut uuden virallisen nimen - Sanhok. Se on pelattavissa maailmanlaajuisesti tänä torstaina.



Kehittäjät ilmoittivat uusi nimi Steamissä . Karttaan vaikuttavat Thaimaan ympärillä olevat saaret ja Filippiinit, ja nimi ”Sanhok” on thai- ja filippiiniläisten (tagalog) sanojen yhdistelmä, joka tarkoittaa hauskaa ja kanaa. Se todellisuudessa lausutaan päinvastoin kahdella keskimmäisellä kirjaimella - 'sah-nok'.

Kartta on toistettavissa testipalvelimilla torstaina 10. toukokuuta klo 19.00 PDT / 22.00 EDT - perjantaina 11. toukokuuta klo 03.00 BST - ja se on käytettävissä maanantaina 14. toukokuuta klo 04.00 PDT / 07 saakka. : 00 EDT / 12:00 BST. Jos omistat PlayerUnknown’s Battlegrounds -elokuvan, sen pitäisi näkyä Steam-kirjastossasi kokeellisena palvelimena.

Olemme oppineet muutamia yksityiskohtia Sanhokista. Se on tiiviimpi kartta kuin Erangel ja Miramar vain neljänneksellä koosta, minkä pitäisi tehdä toimintakeskeisempi peli. Siellä on luolajärjestelmä pelaajat voivat laskuvarjoon suoraan, ja kehittäjät toteuttavat joitain merkittäviä muutoksia miten sininen vyöhyke toimii . Kehittäjien mukaan Sanhok on 'vain parin kuukauden päässä', joten hanki käytäntö niin kauan kuin voit.