Tässä voit pelata Middle-earth: Shadow of War

here s when you can play middle earth

Keskimaa: Shadow of War PC -katsaus orkkipistoon

Keski-maa: Shadow of War julkaistaan ​​huomenna, 10. lokakuuta, joten on aika alkaa teroittaa terääsi ajatellen taitoja, jotka avaat Talionina ja valmistautumalla ottamaan vastaan ​​nämä orkijoukot. Tässä on juuri se aika, jolloin voit aloittaa armeijan rakentamisen Kirkkaan Herran nimessä:



Ennen huomisen julkaisua, tässä on meidän Keskimaa: Shadow of War PC -katsaus .



  • PST: 10:00
  • EST: 13:00
  • BST: 18:00
  • CEST: 19:00
  • ACT: 11:00, 11. lokakuuta

Helpoin tapa pitää välilehtiä siitä, kuinka kauan on, kunnes pääset peliin, sen kautta Steam-sivu . Muista, että arvio pyöristyy alaspäin jokaisen tunnin yläosassa - onko kello 20:01 tai 20:59, jos keskiyö on aika-aika, pelin lukitus avautuu noin kolmen tunnin kuluttua.