Tässä voit pelata Total War: Warhammer 2: n Tomb Kings DLC: tä

here s when you can play total war

Total War Warhammer 2 nousee hautakuninkaita

Ensimmäinen Total War: Warhammer II: n DLC julkaistaan ​​tänään. Rise of the Tomb Kings tuo luurisoturit sekä Warhammer II: n Eye of the Vortex -kampanjaan että Mortal Empires -kampanjaan.

Tässä on meidän Rise of the Tomb Kings -katsaus .





Rise of the Tomb Kings on poissa tänä iltapäivänä, joten tässä voit pelata sen mukaan Steam-sivu :

  • 07:00 PT
  • 10:00 ET
  • 15:00 GMT
  • 16:00 CET
  • 02:00 ACT, keskiviikkona 24. tammikuuta

Voit seurata DLC: tä tarkemmin Steamin kautta. On syytä muistaa, että alusta nollataan vain tunnilla, joten riippumatta siitä, onko peli tunti 59 minuuttia julkaisusta vai vain 61 minuuttia, Steam kertoo silti, että peli avautuu noin yhden tunnin kuluttua.

Seuraavien tuntien aikana saat 10% alennuksen Tomb Kings DLC: stä Steamin kautta, yhteensä 12,59 puntaa.