Legends of Runeterra avoin beta-julkaisuaika - Riotin korttipeli avautuu kaikille pelaajille

legends runeterra open beta release time riot s card game opens all players

Rajoitettujen laukaisujen sarjan jälkeen Legends of Runeterran avoin beeta käynnistyy muutamassa tunnissa. Jos unohdit mahdollisuuden rekisteröityä avoimen beetan varhaiselle käyttöoikeudelle, tänään, 24. tammikuuta, on tilaisuutesi päästä uusimpaan sanaan digitaalisessa muodossa korttipelit . Tässä on tarkalleen milloin voit odottaa pelaavan alueellasi.



Runeterran legendat beeta julkaistaan ​​kaikille pelaajille 24. tammikuuta kello 11.00 PST / 14.00 EST / 19.00 GMT. Voit suunnata virallinen sivusto lisätietoja pääsystä. Varhaiset rekisteröijät pääsivät sisään 24 tuntia aikaisemmin , vaikka varhaisen pääsyn ikkuna on suljettu. (Ei, kuten että odottaa on paljon pidempään.)



Jokainen, joka pelaa tällä beetakaudella, saa pääsyn eksklusiiviseen Moonstruck Poro Guardianiin, joka on käytettävissä, kun koko peli alkaa. Legends of Runeterra beetan julkaisupäivä on pohjimmiltaan pehmeä käynnistys koko pelille, koska tilin palauttamista ei enää tapahdu, kun avoin beeta on käynnissä.

Katso laaja yleiskatsaus LoR: stä alla.

YouTube-pikkukuva



Jos haluat tarkempia oppaita siitä, mitä odottaa, olemme kuulleet sinut. Meillä on tietoa Legendat Runeterran mestareista , Legendat Runeterra-kortista s, Runeterran alueiden legendat , ja paljon muuta - joten pysykää kanssamme, kun liigan spin-off käynnistyy täysin.