Taika: Gathering Arena julkistetaan virallisesti huomenna

magic gathering arena will be officially unveiled tomorrow

Taika Keräämisareena

Päivitys, 7. syyskuuta:Uusin digitaalinen Magic-peli paljastetaan Twitch-virran kautta pian.



Kuten aiemmin todettiin, Magic: The Gathering Arena paljastetaan 7. syyskuuta virallisella Magic Twitch -kanavalla. Striimi alkaa klo 13.00 PDT / 17.00 EDT / 20.00 GMT / 21.00 CET / 6.00 AEDT.



Täysin erilaiselle korttipelille Tässä on parhaat Hearthstone-kannet aloittelijoille .

Pysy kuulolla, Planeswalkers ja tarkista alla oleva virta.



Alkuperäinen tarina, 3. elokuuta:Sen jälkeen, kun Magic Duelsille ei annettu enää sisältöpäivityksiä, kysymys monille Magic: The Gathering -faneille on ollut seuraava. Wizards of the Coast on kiusannut, että tulevat videopelit ovat sisäisen sateenvarjon alla nimeltä Magic Digital Next, mutta tähän mennessä mitään ei ole vahvistettu. Tapaa Magic: The Gathering Arena.

Se on melkein kaikki mitä tiedämme pelistä tähän mennessä. Emme voi edes olla varmoja, että se tulee tietokoneeseen. Monille faneille se siirtyy Magic Duelsin tilalle, mutta onko se todella samanlainen kuin aikaisemmat pelit, on ilmassa. Kuka tietää - se ei ehkä edes seuraa tyypillisiä Magic: The Gathering -malleja.



Jatkotweetissä vahvistettiin, että 7. syyskuuta julkaistava virta paljastaisi lisää Magic: The Gathering Arenasta ja siitä, miten voit liittyä suljettuun beetaan.

Kesäkuussa julkaistussa ilmoituksessa , paljastettiin, että enemmän tätä peliä näytetään HASCONissa 8.-10. syyskuuta, mukaan lukien varhaiset demot, joten on mahdollista, että suljettu beeta saattaa olla tulossa pian näiden pelattavien paljastusten jälkeen.



Siihen asti näyttää siltä, ​​että meillä on kuukauden verran keinottelua logolla. Puhuminen: logolla ei edes ole kaksoispistettä tyypillisesti Magic: The Gathering -elokuvassa. Mikä antaa?