Taika: Gathering Arena julkistetaan virallisesti huomenna

Päivitys, 7. syyskuuta: Viimeisin digitaalinen Magic-peli paljastetaan pian Twitch-virran kautta. Kuten aiemmin todettiin, Magic: The Gathering Arena paljastetaan 7. syyskuuta virallisella Magic Twitch -kanavalla. Striimi alkaa klo 13.00 PDT / 17.00 EDT / 20.00 GMT / 21.00 CET / 6.00 AED