Seuraava WoW Classic -testitesti alkaa myöhemmin tänään

next wow classic stress test begins later today

19. kesäkuuta 2019Seuraava WoW Classic -testitesti on käynnissä myöhemmin tänään.

WoW Classic -beta pidettiin aiemmin tänä vuonna, mutta se ei ollut ainoa mahdollisuus pelata aikaisin. Joukko stressitestejä antaa suuremmille pelaajille mahdollisuuden nähdä Classic ennen julkaisua, ja se antaa Blizzardille tietoja siitä, millaista palvelinkuormaa odotetaan, kun se käynnistyy oikein.





Ensimmäinen stressitesti suoritettiin keskiviikosta 22. toukokuuta torstaihin 23. toukokuuta, mutta toinen alkaa tänään, kesäkuussa 19.00, klo 14.00 PDT (17.00 ET, 22:00 BST) ja kestää 20. kesäkuuta asti. Kolmas testi suoritetaan 18. heinäkuuta ja 19. heinäkuuta. Rekisteröitymismenetelmä on sama kuin pääkokeessa WoW Classic beeta - avaa Battle.net-tilisi asetukset ja varmista, että olet valinnut Classic-betat tavallisten WoW-beetojen lisäksi.

Myrsky muistiinpanoja että päivämäärät voivat muuttua ja että pelaajat tarvitsevat aktiivisen tilausajan päästäkseen mihin tahansa testiin. Vaikka stressitestit eivät ole yhtä rajoitettuja kuin beeta itse, Blizzard tekee tavallisen vastuuvapauslausekkeen, jonka mukaan valinta ei takaa pääsyä.

Stressitestissä on jonkinlainen tason korkki, joka auttaa varmistamaan, että pelaajat pysyvät samoissa paikoissa ja todella stressipalvelimissa.



WoW Classic toteuttaa jotain samanlaista kuin palvelimen sirpaloituminen auttaa hallitsemaan palvelimen kuormitusta alkupäivinä julkaisun jälkeen. Löydät lisää pelaavista järjestelmistä täysillä WoW Classic -haastattelu .

Liittyvät:Kirjaudu sisään parhaat MMORPG: t tietokoneella

WoW Classic -julkaisupäivä on asetettu 27. elokuuta, joten jos menetät minkä tahansa - tai kaikki - kokeet ennen tätä pistettä, tiedät, mihin haluat merkitä kalenterisi.