Overwatch's Anniversary 2018 -tapahtuma on nyt livenä

overwatch s anniversary 2018 event is live now

overwatch vuosipäivä 2018 smokki doomfist

Overwatchin toinen vuosipäivä -tapahtuma on julkaistu tänään, ja se sisältää uudet nahat, deathmatch-kartan Petran ja kävelymuistikaistan, jossa on aktivoituja taisteluja koko Overwatch-historian ajalta.



Sisäänkirjautuminen tänään antaa sinulle ilmaisen Legendary Anniversary Loot Box -sarjan, joka takaa pudottavan Legendary-ihon - Sain uuden Shieldmaiden Brigitte - ja voi sisältää esineitä menneistä tapahtumista. Säännölliset vuosipäivän ryöstölaatikot ovat ostettavissa ja säännöllisinä tasoina.



Uudelleenaktivoidut taistelut kiertävät päivittäin, ja ensimmäinen varmuuskopioitava peli on Lucio Ball. Uusi ilmaiseksi kaikille tarkoitettu deathmatch-kartta Petra on myös pelattavissa.

Overwatch ja enemmän meikkiä parhaat PC: n moninpelit .



Jos olet uusi Overwatch-asia, uusi viikonloppu käynnistyy 25. toukokuuta kello 11.00 PDT / 14.00 EDT / 18.00 GMT, joka kestää keskiyöhön PDT 28. toukokuuta. Pelin standardiversio on myös puoliksi pois toistaiseksi, kun uusi Legendary Edition - joka näyttää korvaavan aiemman Origins Editionin - on saatavana 33%: n alennuksella.

Uusi Legendary Edition sisältää edeltäjänsä eksklusiiviset nahat sekä viisi Legendary- ja viisi Epic-nahkaa, mukaan lukien Okami Hanzo, Shrike Ana ja Mystery Man McCree.

Voit nähdä kaikki uudet nahat virallinen Blizzard-sivusto , vaikka olet ehkä jo nähnyt suurimman osan niistä joidenkin ansiosta varhaiset vuodot . Yritä vain toimia yllättyneenä Blizzardin tähden.