Overwatch Winter Wonderland 2019: n julkaisuaika - talvitapahtuma palaa tänään

overwatch winter wonderland 2019 release time winter event returns today

Vanilla Overwatch tikittää edelleen, vaikka odotamme Overwatch 2: n julkaisupäivä , mutta näyttää siltä, ​​että voit odottaa tavallista päivityspoljinta, johon olet tottunut. Blizzard on vahvistanut, että Winter Wonderland -tapahtuma palaa 10. joulukuuta - se on tänään tästä tarinasta lähtien - ja tiedämme jo vähän siitä, mitä on tulossa.



Odotettavissa, että Winter Wonderland putoaa 10. joulukuuta klo 11.00 PST / 14.00 EST / 19.00 GMT. Nuo ajat voivat muuttua, mutta se on historiallisesti, kun Blizzard asettaa suuria päivityksiä sankari-ampujalleen livenä. Ottaen huomioon tapahtuman varhaisen ilmoittautumisen, sinun ei todennäköisesti pitäisi odottaa liikaa uusia juttuja - vanhemmat kausitilat palaavat todennäköisesti tänne.



Tämä on todennäköisesti myös kohta, jossa viimeisimmät PTR-muutokset osuvat live-peliin. Tämä laajentaa pelia edeltävää kamppailuvaihtoehtoa useilla eri tavoilla - harjoitusalue, deathmatch ja mukautetut pelit ovat nyt kaikki käytettävissä, kun odotat pelisi alkua, ja ne kaikki voidaan syöttää ryhmänä.

Tuo PTR-päivitys sisältää myös joukon sankarimuutoksia, mukaan lukien melko huomattavia harrastajia ja nörttejä - mutta sinun on parempi tarkastella niitä viralliset foorumit .

Sillä välin voit nähdä uuden talven Sigma-ihon, jonka Blizzard aiemmin esitteli BlizzConissa, yllä yksityiskohtaisemmin.