PlayerUnknown's Battlegrounds -taulukot nollataan versioon 1.0

playerunknown s battlegrounds leaderboards will be reset

pubin laatikot ryöstää

Päivitys 19. joulukuuta:PlayerUnknown's Battlegroundsin tulostaulukot nollataan valmistauduttaessa päivityksen 1.0 julkaisemiseen.



Huomenna on PlayerUnknown's Battlegrounds -version 1.0 suunniteltu julkaisupäivä, kun peli lopulta lähtee Early Accessista, kun se on ottanut maailman myrskyyn. Tulostaulukosi sijaintisi ei kuitenkaan siirry koko peliin, koska nämä sijoitukset nollataan tänä iltana.

Tee sinä mieluummin taistelukentät kolmannessa tai ensimmäisessä persoonassa?

Tulostaulukon nollaus tapahtuu tänään klo 18.00 PST / 21.00 EST / 02.00 GMT (tai huomenna aamulla aikavyöhykkeestäsi riippuen). Tulostaulukoiden seuraava kausi alkaa, kun 1.0-päivitys otetaan käyttöön, ja päivityksen aikataulu ilmoitetaan ilmeisesti 'pian'.

PUBG 1.0 tuo esiin kaikki ominaisuudet, joista olet todennäköisesti jo nauttinut testipalvelimella, mukaan lukien toistot , huima , ja uusi aavikon kartta, Miramar .

Alkuperäinen tarina, 10. lokakuuta:PUBG: n tulostaulukot oli tarkoitus nollata ja uusi kausi alkoi huomenna. Tästä ilmoitettiin parin viime viikon aikana, ja se on odotettu edistysaskel, jolla kilpailutikkaat pidetään mielenkiintoisina. Valitettavasti samanaikaisten käyttäjien määrä kasvaa nopeasti ”Kehittäjät äskettäin kirjattu PUBG Corp. olivat huolissaan siitä, että yksinkertainen palauttaminen ei olisi vakaa. Sen sijaan he sammuttavat tikkaat tänään ja palaavat sitten viikkoa myöhemmin palvelimen ylläpidon jälkeen.



He tarjosivat selityksensä ja anteeksipyyntönsä Steam-yhteisökierroksessa yhdessä tarkistetun aikataulun kanssa:

  • Nykyinen tulostaulukoiden kausi päättyy: 10. lokakuuta klo 11.00 KST / 04:00 CEST / 9. lokakuuta klo 19.00 PDT
  • Uusi tulostaulukko alkaa: 17. lokakuuta klo 11.00 KST / 04:00 CEST / 16. lokakuuta klo 19.00 PDT

Voit tietysti silti pelata pelejä, kun asiat ovat alhaalla, mutta tuloksia ei tallenneta. Palvelinten ylläpitoa on nyt ja 17. lokakuuta välillä, jotta kaikki toimisi. Kun FPS-pelien määrä on horisontissa, näyttää epätodennäköiseltä, että he jatkavat käyttäjien saamista nykyisellä vauhdilla, mutta olisimme kaikki sanoneet saman, kun he ylittivät miljoonan rajan ja jatkoivat vain kiihtymistä.