Quake 3 voi napata rajoitetun ajan

quake 3 is free grab

17. elokuuta 2020Quake 3 on nyt vapaa vaatia Bethesda-kantoraketin kautta.

Vapaa FPS-pelit vain tule tässä kuussa. Seuraa Bethesdaa Quake-lahja QuakeConin aikana niitä on nyt vielä enemmän ilmaisia ​​PC-pelejä pitkään jatkuneessa sarjassa. Tällä viikolla - itse asiassa juuri nyt (tästä tarinasta lähtien) - voit napata Quake 3: n tarkalleen nollalle kovalla työllä ansaituista penneistäsi.





Kuten äskettäisen Quake 2 -lahjan kohdalla, tapa lunastaa ilmainen Quake 3 -kopio on Bethesda-kantoraketin kautta. Yksinkertaisesti kirjaudu sisään tarjousjakson aikana, niin peli lisätään kirjastoosi automaattisesti - mutta sinun on oltava siitä nopea.

Ikkuna alkoi tänään (17. elokuuta klo 17:00 BST / 12:00 ET / 09:00 PT) ja kestää 72 tuntia siitä hetkestä, joten sinun on napsautettava se pian, jos haluat.

Lahjat ovat kiitos Bethesdalta, kuten studion Twitter-kanavan tweetissä selitettiin, kerätystä rahamäärästä. NAACP: n oikeudellinen puolustusrahasto , Suora helpotus , Trevor-projekti , UNICEF hyväntekeväisyysjärjestöt QuakeConin aikana. Kustantajan mukaan tapahtuman aikana lahjoitettiin huikeat 30 686,48 dollaria. Phwoar.

Jos haluat kaivaa nämä kaksi klassiset PC-pelit kun he ovat ilmaisia, mene Bethesda-kantorakettiin yllä olevien ikkunoiden aikana ja nauti. Meillä on myös käteviä luetteloita parhaat ilmaiset Steam-pelit ja ilmaisia ​​online-pelejä jos etsit lisää herkkuja tarttumiseen lopulliseen edulliseen hintaan.