Rainbow Six Siege Ember Rise -julkaisuajat - uusi kausi alkaa huomenna

rainbow six siege ember rise release times new season starts tomorrow

Hulluttavan hiljaisen käynnistämisen jälkeen Ubisoft on vihdoin vahvistanut, milloin voimme odottaa Rainbow Six Siege -operaation Ember Rise käynnistyvän. Se osuu 11. syyskuuta - se on huomenna, kun tämä tarina julkaistaan ​​- ja kehittäjät ovat toimittaneet tavallisen virallisen erittelyn tarkoista julkaisuajoista, joita sinun on odotettava ennen pelaamista.



Ember Rise julkaistaan ​​11. syyskuuta kello 8:00 PDT / 11:00 EDT / 16:00 BST PC-alustoilla, kuten Steam ja Uplay. Konsolipelaajat pääsevät sisään vähän aikaisemmin: PlayStation 4: n päivityksen odotetaan näkevän klo 6:00 PDT / 9:00 EDT / 14:00 BST ja Xbox Onen julkaisun klo 7:00 PDT / 10:00 EDT / 15:00 BST .

Ember Rise -julkaisupäivä tuo meille enemmän kuin uusia toimijoita ja a Kanalin kartan muokkaus . Eilen Ubisoft paljasti monet tasapainon muutoksista, jotka ovat tulossa osana Ember Riseä, mukaan lukien merkittävät harrastajat Fuze ja Warden - voit seurata tätä linkkiä saadaksesi lisätietoja muutoksista.

Aikaisemmin Ember Rise -laastari ovat ehdottaneet, että saamme käytäntöystävällisemmän version Terrorist Huntista - toisin sanoen, ei enää pommikoneita. Näemme kaikki yksityiskohdat muutoksista pian.



Sillä välin Rainbow Six Siege -pelaajien määrä jatkuvasti saavuttaa uusia virstanpylväitä. Viime aikoina se on saavuttanut 50 miljoonaa pelaajaa - epäilemättä säännöllisten ilmaisten kokeilujen avulla, mutta taktisen ampujan silti vaikuttava ponnistus.