Rainbow Six Siege -päivityksen 2.3 uusi julkaisuaika vahvistettiin viiveen jälkeen

rainbow six siege update 2

29. heinäkuuta 2020Ubisoft on nyt vahvistanut uuden Rainbow Six Siege -korjauksen, Y5S2.3, käynnistämisen tänään, 29. heinäkuuta, klo 06:20 PT / 09:20 ET / 14:20 BST, 20 minuutin seisokkien jälkeen. Alkuperäinen tarina seuraa.

Rainbow Six Siege Uusi 2.3-päivitys on viivästynyt, Ubisoft on ilmoittanut muutaman minuutin kuluttua sen julkaisemisesta. Laastarin oli määrä tulla julkaistavaksi tänään, 28. heinäkuuta, mutta se ei enää tee sitä 'odottamattomien olosuhteiden vuoksi'.



Ubisoft ilmoitti uutisista kello 07:20 PT / 10:20 ET / 15:20 BST, tarkalleen tunnin kuluttua siitä, kun uusi päivitys oli tarkoitus julkaista PC: llä. Sen sijaan laastari laskeutuu nyt 'myöhemmin'.

Kuten aiemmin kerroimme, kolme operaattoria on puskuroitu Y5S2.3-korjaustiedostoon . Ensinnäkin Fuze pystyy nyt kantamaan neljä klusterimaksua, nykyisestä kolmesta. Ubisoft toivoo muutoksen johtavan siihen, että Fuze-pelaajat käyttävät 'näitä resursseja aggressiivisemmin'. Sillä välin Gridlock näkee trax-pikkujoukkojensa käyttöönottoajan kasvavan 13 sekunnista yhdeksään sekuntiin, ja joitain muita parannuksia tämän buffin lieventämiseksi.

Lopuksi Oryxin Remah-viiva on hieman hyödyllisempi eteenpäin: se ei enää kuluta räjähtäviä varauksia juoksemalla pehmeiden seinien läpi, ja hänen viivan palautumisaika on lyhennetty 0,5 sekuntiin sekä pehmeän seinän läpi juoksemisen että törmäyksen jälkeen vihollisen kanssa. Hänen viivalatauksen täyttöaika on kuitenkin nostettu 12 sekuntiin (kahdeksasta).

Emme vielä tiedä, milloin korjaustiedosto putoaa viiveensä seurauksena, mutta sillä välin voit tarkistaa luettelon parhaat Rainbow Six Siege -operaattorit ja oppaamme Rainbow Six Siege, vuosi 5 valmistautua päivityksen julkaisemiseen.