Rustin maaliskuun päivitys lisää maanalaisen rautatieverkon ja tunnelin asukkaita

rust s march update adds an underground rail network

Rustin maaliskuun päivitys saapuu pian - luonnollisesti se on maaliskuu - ja Facepunch on antanut varhaisen katsauksen siitä, mitä odottaa. Tämän päivityksen ydin on uusi maanalainen rautatieverkosto, joka tuo meille myös uusia ominaisuuksia, kuten työkärryjä ja tunnelin asukkaita. Jos tämä ei riitä, saat myös peliautomaatteja, joilla voit pelata romuasi.

Rautatieverkko tuo junan sisäänkäynnit tärkeimpiin maamerkkeihin, kuten laukaisupaikkaan tai sotilastunneleihin, jotka voit helposti löytää kartalta. Ne johtavat sinut tunneleihin, joissa on rautatiejärjestelmä. Täältä löydät tietysti arvokasta ryöstöä, mutta sitä suojelee vihaisten tunnelin asukkaiden väestö.



Löydät myös kaksi ajokelpoista työvaunua jokaiselta asemalta. Lisää ne peruspolttoaineella ja voit käyttää niitä matkoilla raiteita pitkin, ja voit korjata ne, jos ne vaurioituvat - mitä he todennäköisesti tekevät, koska voit törmätä muihin tielläsi oleviin kärryihin.

Lisäksi Bandit Townissa on kolme uutta peliautomaattia, joiden voitot ovat jopa 6 000 romua. Päivitys parantaa myös palvelimen suorituskykyä.

Kehittäjä Facepunch tarjoaa Blogi täyspitkillä korjaustiedoilla 4. maaliskuuta klo 11.00 PST / 14.00 EST / 19.00 GMT.



Rust on lyönyt uusien pelaajien ennätyksiä jonkin verran säännöllisesti tänä vuonna, vaikka Valheim näyttää ottavan kruununsa selviytymispelien kuninkaana. Tässä lajityypissä on kuitenkin selkeästi tilaa useammalle merkinnälle, ja Rustin päivitykset jatkuvat vauhdilla.