Sonic the Hedgehog 2 on ilmainen Steamissä tänä perjantaina

sonic hedgehog 2 will be free keep steam this friday

Sonic the Hedgehog 2 - jatko Sonic the Hedgehog -pelille, joka kertoo siilistä, jonka nimi on Sonic - näyttää siltä, ​​että se tulee olemaan ilmainen huoltajille perjantaista alkaen. Tämä käy ilmi SteamDB: n luettelosta, jonka Twitter-käyttäjä Wario64 jakaa. SteamDB-sivu Luettelee Sonic the Hedgehog 2: n laskutustyypiksi ”ei hintaa” 9. lokakuuta 2020 alkaen klo 17.00 UTC / 10:00 PST / 13:00 EST / 17:00 GMT.



Aivan kuten siili itse, saatat joutua pakottamaan mennä kohtuullisen edistyneillä nopeuksilla tarttumaan vapaaseen tasohyppelypeli Steamissä. SteamDB-sivulla on myös ”viimeinen voimassaoloaika” 19. lokakuuta 2020 kello 17:00 UTC / 10:00 PST / 13:00 EST / 17:00 GMT. On syytä huomauttaa, että SteamDB-luettelo on kaikki mitä meidän on jatkettava täällä - Steam itse ei ole vahvistanut tätä. Sivulla on myös luokka nimeltä 'freepromotion', joka lukee tällä hetkellä 'kyllä'.



Jotkut fanit Twitterissä valittavat että Steamin versio ei todennäköisesti ole sama kuin Christian Whiteheadin remasteroitu Sonic the Hedgehog 2 , joka sisälsi useita parannuksia, kuten tallennettuja pelejä ja muita pelitiloja.

Täytä chilikoira silmämuniin, pyyhi se sitten pois ja katso alla oleva twiitti

Jos sinusta tuntuu sinulta ja et voi odottaa perjantaihin saada joitain asioita ilman rahaa, miksi et tutustu parhaiden luetteloomme ilmaisia ​​PC-pelejä saatavilla? Tai tässä on luettelo parhaista vanhoja pelejä PC: llä, jos kaikki tämä Sonicin puhe on saanut sinut tunnelmaan jotain retroa.