Steamin talvimyynnin aloituspäivä on vahvistettu - halvat PC-pelit ovat tulossa pian

steam s winter sale start date confirmed cheap pc games are coming soon

Höyry Talvimyynnistä on tullut yksi pelikalenterin odotetuimmista päivistä halvat PC-pelit aina kiukuttava ehdotus. Nyt Valve on vahvistanut Steamin lomamyynnin alkamispäivän - 19. joulukuuta.



Alustan haltija vahvisti uutiset lehdistötiedotteessa vuoden 2019 Steam Awards -palkinnoista, joiden kategoriat on paljastettu. Pelit kilpailevat tänä vuonna kahdeksasta palkinnosta, mukaan lukien neljä uutta. Nämä luokat ovat: Vuoden peli, Vuoden VR-peli, Rakkauden työvoima, Parempi ystävien kanssa, Innovatiivisin pelattavuus, Erinomainen tarinarikas peli, Paras pelaamasi peli ja Erinomainen visuaalinen tyyli.



Kunkin luokan ehdokkaat paljastetaan päivittäin, kun taas yhteisön äänestys alkaa Itse höyry Steam-talvimyynnin alkaessa 19. joulukuuta. Äänestys päättyy uudenvuodenaattona klo 9.00 PT / 12.00 ET / 17.00 GMT.

Ei ole vielä selvää, mitkä pelit nimitetään palkinnoille - tai mitkä alennetaan myynnissä. Vaihtoehtoinen seremonia, The Game Awards, lähetetään kuitenkin suorana lähetyksenä pian. Katso yksityiskohdat kuinka katsella The Game Awards -livestriimiä ja sen alkamisaikaa lisää.