Steam -palvelimet ovat palanneet odottamattomien seisokkien jälkeen

steam servers are back after hours unexpected downtime

30. tammikuuta 2020Steam on palannut verkkoon odottamattomien seisokkien jälkeen.

Jos sinulla on ollut vaikeuksia kirjautua Steamiin tänään, et ole yksin - mutta näyttää siltä, ​​että ongelma on ohi. Klo 10:16 PST / 13:16 EST / 18:16 GMT näyttää siltä, ​​että Steam -palvelut ovat jälleen online -tilassa, hieman yli kaksi tuntia sen jälkeen, kun kaikki kaatui tänään. Katkos vaikutti palveluihin maailmanlaajuisesti, mukaan lukien sekä verkkokauppa että pöytäkoneasiakas, emmekä vieläkään tiedä tarkalleen, mikä aiheutti ongelman.

Epävirallinen Steam -tilan seuranta alkoi raportoida Steamin yhteyshallintapalvelimien ongelmista tammikuun 30. päivänä klo 8:11 PST / 11:11 EST / 16:11 GMT. Nämä ongelmat laajenivat täydellisiin seisokkeihin useimmissa Steam-palveluissa muutamaa minuuttia myöhemmin, ja ne ovat tulleet voimaan maailmanlaajuisesti. Meillä oli kirjautumisongelmia sekä Isossa -Britanniassa että Yhdysvalloissa ja muilla alueilla ilmoitti ongelmista yhtä hyvin.



Seisokkien keskellä pääsy itse Steam -asiakasohjelmaan (ja pelikirjastoihimme) on jälleen online -tilassa, mutta kauppa, kaverilistat ja yhteisön sivusto pysyivät offline -tilassa koko ajan. Tämä seuraa hieman odottamattomia Steam -kauppojen seisokkeja aiemmin tänä aamuna, useita tunteja Steamin tavanomaisen viikoittaisen huoltotunnin jälkeen.

Olemme ottaneet yhteyttä Valveen kommentoimaan, mutta emme ole vielä saaneet vastausta. Kuvittelen, että heillä on ollut kiireinen aamu riippumatta.



Tämä artikkeli päättyi aiemmin vitsillä siitä, että Epic voitti suuret kauppasodat, mutta nyt kun huumori on vanhaa ja merkityksetöntä. Sen sijaan tässä on suuri luettelo ilmaiset Steam -pelit jotta voit tutustua ja nauttia.