Steam Spring Cleaning -tapahtuma on täällä palkitsemaan sinua tilauskannan tyhjentämisestä

steam spring cleaning event is here reward you

Steam Spring Cleaning -tapahtuma on täällä ja - jos unohdit viime vuoden luovutus - Se on vähemmän 'myynti' ja enemmän 'syy todella pelata kaikkia niitä pelejä, jotka olet typerästi ostanut penneistä'. Periaatteessa tapahtuma suosittelee valikoimaa pelejä kirjastostasi, ja käynnistämällä seitsemän niistä saat uuden merkin ja vähän Steam XP: tä.



Kevätpuhdistustapahtuma on läsnä 28. toukokuuta asti kello 10.00 PDT / 13.00 EDT / 18.00 BST, ja sinun tarvitsee vain lyödä tapahtumasivu aloittaaksesi. Saat kolme pelisuositusta kirjastostasi kussakin seitsemässä luokassa. Toista seuraava käyttää uutta kirjasto-ominaisuutta algoritmisesti pelien suosittelemiseen, kun taas muut luokat tarjoavat satunnaisia ​​valintoja esimerkiksi peleistä, joita et ole pelannut jonkin aikaa tai ystävien suosittelemista peleistä.

Käynnistä suositeltu peli kussakin seitsemässä luokassa ja onnittelut - olet suorittanut tapahtuman. Ainoa aikaavievä asia on pelien lataaminen niiden käynnistämiseksi - vaikka jos haluat käyttää botteja ja rikkoa näin Steamin palvelusehtoja, tällä rajoituksella on tapoja kiertää.

Jos haluat laajentaa Steam-tilannettasi pikemminkin kuin vähentää sitä, Steam Summer Sale 2020 -päivämäärät ovat vuotaneet, ja näyttää siltä, ​​että tapahtuman on määrä alkaa kesäkuun lopussa.

Jos etsit lisää pelattavaa, niitä on paljon ilmaiset Steam-pelit siellä nautintoa varten.