Valve lupaa oppia Steamin kesämyynnistä ja antaa 5000 uutta peliä

valve promises learn from steam s summer sale

Höyry

Steam-kesämyynti päättyy myöhemmin tänään, mutta Team Corgi on jo vahvistettu Steam Grand Prix -kilpailun voittajaksi. Corgin suorituskyky oli kuitenkin niin hallitseva, että Valve kertoo tekevänsä kaivattuja muutoksia ennen seuraavaa kilpailua.



Jonkin sisällä päättävä viesti , Valve kiitti Grand Prix -kilpailun osallistujia, mutta myönsi myös, että kilpailulla oli ongelmia - Team Corgin voittoputkesta huolimatta tapahtuma näytti kannustavan monia käyttäjiä Poista indie-pelit heidän toivelistaan ​​tuhansina . Valve sanoo yrittäneensä korjata nämä ongelmat ja lupaa 'ennakoida käyrät paremmin seuraavalla kerralla, kun kutsumme sinut kilpailuihin'.

Kilpailut ovat nyt ohi, mutta voit vaihtaa ansaitsemasi rahakkeet Grand Prixin aikana saadaksesi ylimääräisiä palkintoja Pit Stopissa. Vaikka melkein kaikki palkkiot on jaettu, Valve sanoo, että satunnaisesti valitut 5000 käyttäjää, jotka osallistuivat tapahtumaan, saavat parhaan pelin toivelistaltaan.

Se ei ole aivan suoraa anteeksipyyntöä tapahtuman erilaisista koruista, mutta se näyttää varmasti olevan jokin rauhantarjonta. Ottaen huomioon, että Valve ehdottaa, että tällainen metapeli palaa tulevan myynnin aikana, toivottavasti emme enää toistu seuraavan kerran Team Corgin määräävässä asemassa.

Liittyvät:Tässä on parhaat ilmaiset Steam-pelit



Kesämyynti kestää klo 18.00 BST (13:00 ET, 10:00 PT), joten sinulla on muutama tunti aikaa poimia tarjouksia. Niille teistä, jotka pitävät pisteitä kotona, Team Tortoise päätti Grand Prixin toiseksi, Team Hare tuli kolmanneksi ja Teams Cockatiel ja Pig sijoittuivat yhdessä viimeiseksi voittamatta yhtään kilpailua.