Warcraft 3: Uudistettu julkaisuaika - RTS-klassikko palaa

warcraft 3 reforged release time rts classic returns

28. tammikuuta 2020Warcraft 3: Reforged-julkaisuaika on melkein täällä.

Warcraft 3: Uudistettu ei tehnyt alkuperäistä vuoden 2019 julkaisuikkunaansa, mutta se ei viivästynyt paljon. Uusi versio yhdestä kaikkien aikojen klassikosta strategiapelit on saatavilla maailmanlaajuisesti 28. tammikuuta 2019 - mikä on tänään, kun tämä päivitys julkaistaan.





Reforgedilla on yksi yleinen julkaisuaika 28. tammikuuta kello 15.00 PST / 18.00 EST / 23.00 GMT. Voit tilata remasterin etukäteen Battle.net-kauppa nyt hintaan 29,99 dollaria / 24,99 puntaa saadaksesi Standard Editionin, tai nosta 39,99 dollaria / 34,99 puntaa Spoils of War -versiolle.

Molemmat versiot sisältävät alkuperäisen Kaaoksen hallitus -kampanjan ja Jäädytetyn valtaistuimen laajennuksen. Kymmenen ylimääräisen rahan osalta Spoils of War -versio lisää useita ylimääräisiä sankarinahkoja sekä herkkuja useimpiin Blizzardin muihin peleihin, mukaan lukien Diablo 3-lemmikki, Heroes of the Storm -sankarit, StarCraft 2 -konsolin nahat, Hearthstone-kortin takana ja sumutteet ja pelaajakuvakkeet Overwatchille.

Reforged oli tarkoitus alun perin käynnistää vuonna 2019, vaikka kehittäjät ilmoitti viivästyminen joulukuussa. 'Vaikka olemme työskennelleet kovasti saadaksemme Reforgedin sinun käsiisi ennen vuoden loppua, kun aloimme lähestyä maalia, tunsimme tarvitsevamme hieman ylimääräistä kehitysaikaa viimeistelyyn. Kuten aina, tavoitteemme on kunnioittaa korkeita vaatimuksia, joihin pidät meitä. '

YouTube-pikkukuva



Jos tarvitset päivityksen siitä, miltä nämä modernisoidut grafiikat näyttävät, tutustu yllä olevaan perävaunuun.