Warframen TennoCon 2020 -aikataulu paljasti - tässä on mitä odottaa

warframe s tennocon 2020 schedule revealed here s what expect

Sillä aikaa Warframe Vuosittaista faniyhdistelmää ei järjestetä suorana, ilmeisistä syistä TennoCon 2020 jatkuu digitaalisena tapahtumana, ja kehittäjä Digital Extremes on nyt paljastanut mitä odottaa. Suuri paljastus on tietysti Deimoksen sydän laajennusta, mutta TennoCon 2020 -aikataulussa on paljon muuta.



TennoCon 2020 -virta alkaa lauantaina 1. elokuuta kello 9.30 PDT / 12.30 EDT / 17.30 BST Twitchissä ja YouTubessa, ja se kestää suurimman osan päivästä. Näet koko aikataulun alla, mutta Heart of Deimos -lehden paljastamiseksi sinun kannattaa varata aikaa tapahtuman TennoLive-osuudelle klo 14.00 PDT / 17.00 EDT / 22:00 BST.



Näemme myös Broken Frame -pelidemodemon - uuden Warframe-rakenteen, joka on rakennettu yhteisösuunnittelusisällön kautta. Koko päivän ajan näet myös sarjan kehityspaneeleja, yhteisötaidekohteita ja muuta faneille suunnattua sisältöä. Tapahtuman aikana tulee olemaan kaksi erillistä Twitch-pudotusta - voit saada Athodai-käsitykkiä katseluun 30 minuuttia näyttelyn aikana ja Hydroid Prime 30 minuutin katseluun TennoLiven aikana.

Jos haluat käyttää rahaa Warframe-lisäsisältöön ja oheistuotteisiin esityksen mukana, voit siirtyä virallinen sivusto . Osa tuotoista menee kohti Autism Ontario London- ja Alzheimer Society London- sekä Middlesex -yhtiöitä.

  • 9:30 PDT / 12:30 EDT / 17:30 BST- Tervetuloa TennoCon 2020 -ohjelmaan
  • 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST- Warframe-taide
  • 11:00 PDT / 14:00 EDT / 19:00 BST- Järjestelmän äänet
  • 12:00 PDT / 15:00 EDT / 20:00 BST- TennoCon Community Art Show
  • 13:00 PDT / 16:00 EDT / 21:00BST - TennoTrivia
  • 14:00 PDT / 17:00 EDT / 22:00BST - TennoLive Digital Edition
YouTube-pikkukuva



Jos etsit lisää ilmaisia ​​PC-pelejä täyttää aikasi ennen kuin näemme Warframe-vaiheen seuraavan vaiheen, löydät paljon tältä linkiltä.