Witcher Netflix -julkaisuaika - juuri silloin voit katsella live-toimintaa Geraltia

witcher netflix release time here s exactly when you can watch live action geralt

Witcher tulee Netflixiin tällä viikolla, joten näemme pian vihdoin, kuinka Andrzej Sapkowski -kirjojen live-action-sovitus on sujunut. (Se on ollut kauan sitten hankalasta ensimmäinen kuva Henry Cavillista Geraltina , kuitenkin.) Witcherin Netflix-julkaisupäivä on asetettu 20. joulukuuta, mutta milloin esitys alkaa?



Netflix julkaisee melkein aina uusia ohjelmia keskiyöllä Tyynenmeren aikaa. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa The Witcherin alkavan perjantaina 20. joulukuuta klo 0.00 PST / 3:00 EST / 8.00 GMT. Kaikki kahdeksan jaksoa ensimmäisen kauden odotetaan käynnistyvän kerralla, mutta varaudu joihinkin vastaamattomiin kysymyksiin - Witcherin kausi 2 on jo vahvistettu.



Jos et ole pysynyt mukana, TV-sarja keskittyy Cavillin Geraltiin, kun hän yhdistää Yenneferin (soittaja Anya Chalotra) ja nuoren Cirin (jota soitti Freya Allan) navigoidakseen synkän fantasia-asetuksen kauhuissa. Vaikka päähenkilöt ovat tuttuja, jos olet pelannut The Witcher 3: ta, esitys perustuu suoraan kirjoihin, ei peleihin.

Mutta mikä tärkeintä, on vielä olemassa kylpyamme kohtaus .



CD Projekt Red törmää tällä hetkellä kohti Cyberpunk 2077: n julkaisupäivä , ja odotat pitkään, kauan kaikenlaista Witcher 4: n julkaisupäivä . Kehittäjät ovat kuitenkin olleet avoimia toisen pelin mahdollisuudelle, ja voit seurata tätä linkkiä erottelemalla kourallinen asioita, jotka he ovat tähän mennessä maininneet.